daha ileriye, en iyiye
Personelimiz
Öğrenci işleri
Tez Savunma Sınavları Fotoğraflar

İngiliz Dili Eğitimi doktora programı öğrencilerinden Sezer ÜNLÜ, Prof. Dr. İsmail Hakkı MİRİCİ'nin danışmanlığında doktora tezini 07.07.2023 tarihinde savunarak doktor ünvanını almıştır.

Fen Bilgisi Eğitimi tezli yüksek lisans programı öğrencilerinden Elif Gamze GÜNER, Doç. Dr. Kaan BATI'nın danışmanlığında yüksek lisans tezini savunarak bilim uzmanlığını almıştır.

Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Ana Bilim Dalı Programı öğrencilerinden Gülhan DÖNMEZ, Prof. Dr. Süleyman Sadi SEFEROĞLU'nun danışmanlığında yüksek lisans tezini 05.07.2019 tarihinde savunarak bilim uzmanlığını almıştır.

Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Ana Bilim Dalı Doktora Programı öğrencilerinden Fatma GÖLPEK-SARI, Prof. Dr. Süleyman Sadi SEFEROĞLU'nun danışmanlığında  doktora tezini 10.11.2021 tarihinde savunarak doktor ünvanını almaya hak kazanmıştır.

Otizm ve Spektrum Bozukluğu Eğitimi Tezli Yüksek Lisans programından Prof. Dr. Selda Özdemir danışmanlığında Sema Kardaş tezini başarı ile savunmuştur.

Otizm ve Spektrum Bozukluğu Eğitimi Tezli Yüksek Lisans programından Doç. Dr. Seray Olçay danışmanlığında Çimen Oğur tezini başarı ile savunmuştur.

Özel Yetenekliler Eğitimi Tezli Yüksek Lisans programından Prof. Dr. Mustafa Serdar Köksal danışmanlığında Ayşenur Genç tezini başarı ile savunmuştur.

Otizm ve Spektrum Bozukluğu Eğitimi Tezli Yüksek Lisans programından Doç. Dr. Gökhan Töret danışmanlığında İlyas Gürses tezini başarı ile savunmuştur.